Gouden kustVoornaamste transformator van de windkwekerijHoe het juiste gereedschap en programma te s

  • vrijgavetijd:2022-09-07 23:08:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:112
  • Korte omschrijving:

    Gouden kust, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fa

Artikel inhoud
en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,Gouden kustHoeveel is 315 box transformator, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Wanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Xanlar.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Gouden kustAnalyse van transformatoren, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.


Gouden kustVoornaamste transformator van de windkwekerijHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren?



Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Hoe droge transformator te selecteren

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Focus op ontwikkelingDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Gouden kustVoornaamste transformator van de windkwekerijHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren?



Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

ControlepostenDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom,Gouden kustPrijs van 100 KVA droge transformator, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Hoe droge transformator te selecteren

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Gouden kustDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

transformator met olieonderdompeling

Het productieproces van droge transformator is zeer proces en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

GoudenkustOverige productinformatie
  • XigangCity in ChinaAutoinstapbrugDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld in aspecten

    XigangCity in ChinaAutoinstapbrugDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld in aspecten

  • Piacenza.kgmHydraulische druk op vaste instapkasBetrouwbare beschermingsprestaties

    Piacenza.kgmHydraulische druk op vaste instapkasBetrouwbare beschermingsprestaties

  • TibetZelfrijdend getransporteerd vorkheftruckDingen die u moet weten over uw installatie

    TibetZelfrijdend getransporteerd vorkheftruckDingen die u moet weten over uw installatie

  • Newark.Kleine lift villaVraag en aanbod op de markt

    Newark.Kleine lift villaVraag en aanbod op de markt

  • Langfang CityGroot hydraulisch hefplatformAkoestische biologische effecten

    Langfang CityGroot hydraulisch hefplatformAkoestische biologische effecten

  • Lumia.kgmPrijs schaar hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen

    Lumia.kgmPrijs schaar hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen

  • Xinhua.Elektrisch hydraulisch hefplatform kleinAanbieding van vandaag

    Xinhua.Elektrisch hydraulisch hefplatform kleinAanbieding van vandaag

  • FresnoLift met geleiderailAnalyse van veelvoorkomende fouten en strategieën bij onderhoud

    FresnoLift met geleiderailAnalyse van veelvoorkomende fouten en strategieën bij onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!